10 неща, които трябва да знаете преди да обзаведете вашия хол

Добра идея е да смените обзавеждането на хола, но винаги е по-добре и препоръчително да получите видите някои идеи за това как да можете да си спестите средства и да постигнете добър ефект.

  1. Винаги правете подробен план на идеите, които имате. Така ще ви е по- лесно да предвидите бюджет и време, в които трябва да се вместите.

2 . Разгледайте някои списания или каталози, или по-добре можете да сърфирате в мрежата и да търсите модели, цветове и стилове, за които мечтаете. След като си съберете колекция от различни дизайни, опитайте се да изберете тези проекти, които отговарят на вашите интереси и идеи най-много.

  1. Осветлението играе значителна роля за успеха на вашия проект за интериор. То създава добра атмосфера. Води до увеличаване на блясъка и излъчването на помещението. То стимулира сетивата ни и повишава нивата на окситоцин, които са отговорни за щастието. Също така, ароматизираните свещи могат да внесат допълнителна светлина в стаята. Подредете ги на подходящи места.
  2. Изборът на правилното обзавеждане е толкова важно, колкото кислорода за нашето тяло. След като изберете мебелите, подреждането им по подходящ начин е също толкова важно. Не се изкушавайте да поставяте мебелите подредени до стената. Стаята ви ще изглежда по-малка така.
  3. Друго важно нещо е използването на подходящите завеси. Изберете завесите, които да съответстват на цвета на мебелите. Така че, не съсипвайте всичко в последния момент, само заради една глупава грешка.
  4. Подовата настилка също е важно нещо, което трябва да се има предвид. Тя е от съществено значение за обзавеждането. Подовата настилка може да бъде от плочки, мокет или дърво. Вие трябва да се погрижите тя да бъде с подобен цвят или по-тъмен нюанс от стените.
  5. Трябва да има достатъчно количество свободно пространство за извършване на ежедневните ви дейности, например за ходене. Иначе, стаята ще заприлича на магазин за мебели.
  6. Можете да добавите всякакви красиви аксесоари в стаята. Можете да вземете някои мебели от занаятчийски изложения и битпазари. Аксесоари трябва да са артефакти, ценности или предмети, които представляват интерес.
  7. Може да се използват растения, зеленина или дръвчета, за да се осигури един вид естествена красота в атмосферата на стаята. Те ще запълнят празните пространства, а ако все още не сте убедени в значението на растения в дома си, разгледайте списанията.
  8. Няколко красиви картини и пана наистина могат да внесат свежест в стаята. Те определят стила ви и носят наслада за всеки, който ги наблюдава.